Cor Rijken Groep groeit door

De Cor Rijken Groep (CRV) kent al jarenlang een gestage groei. Sinds de start in 1990 als eenmanszaak met een pure handelsfunctie heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een gezond internationaal bedrijf.

Vanuit ons moderne bedrijfspand in Lieren werken momenteel ruim 40 mensen in diverse businessunits. Internationaal doen wij jaarlijks zaken in meer dan 30 landen. Vanaf 2006 is een deel van de productie in eigen handen. Sinds 2011 verzorgen we ook logistieke diensten vanuit ons 5.000 pallet-plaatsen grote magazijn.

Hoewel Cor Rijken al die jaren het management met plezier heeft gedaan, is het nu tijd voor een volgende stap.

Wij zijn verheugd u te melden dat daartoe in juli 2019 Conny Blom is toegetreden tot de directie van de Cor Rijken Groep. Zij heeft jarenlang als algemeen directeur leiding gegeven aan “Nimax BV”, een gespecialiseerd producent van flexibele verpakkingen.

Conny wordt eindverantwoordelijk voor algemene zaken, logistiek, inkoop, productie, personeel, automatisering en financiën bij CRV. Cor Rijken blijft als DGA verantwoordelijk voor de verkoop en relatiebeheer.

Ook in de nieuwe directie blijft klantgerichtheid op de eerste plaats staan.

Met Conny aan boord zetten we, samen met het gehele team aan medewerkers, een volgende stap in de verdere groei en ontwikkeling van onze bedrijven.

Wij zien uit naar voortzetting van de prettige samenwerking.