,

medewerk(st)er verkoop binnendienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!

Cor Rijken Verpakkingen is op zoek naar een medewerk(st)er verkoop binnendienst.

 

Werken bij Cor Rijken Verpakkingen:

Cor Rijken Verpakkingen BV is een duurzame verpakkingsproducent. Wij maken en verkopen (bio) folie zakjes voor de foodbranche en richten ons op middelgrote foodproducenten in binnen- en buitenland. Ook leveren wij aan de (internationale) verpakkingsgroothandel. Wij werken voedselveilig volgens BRC standaarden. Cor Rijken Verpakkingen BV is Sociaal Ondernemend. Wij zijn PSO-gecertificeerd en helpen mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Jij geeft als medewerk(st)er verkoop binnendienst dagelijks advies aan klanten over onze producten. Aanvragen werk je uit en offertes volg je op. Vervolgens voer je ook de orders in. Je bent van A tot Z betrokken bij de verwerking hiervan, vanaf de bestelling t/m de levering. Daarnaast komt het volgende er ook bij kijken:

– Beheren en uitbouwen van het huidige klantenbestand

– Het bedrijf presenteren op (internationale) beurzen

Voel jij je thuis in het internationaal zaken doen? Dan zoeken wij jou!

 

Wie ben jij?

Jouw werkwijze is commercieel, je bent flexibel, leergierig en werkt resultaat- en oplossingsgericht. Verder neem jij mee:

– Mbo+/ hbo-opleiding in een commerciële richting of deze kennis door ervaring verkregen

– Ruime ervaring in een commerciële functie

– Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal

– Ervaring en kennis in flexibele verpakkingen en bedrukkingen is een pré

 

Wat bieden wij jou?

Ons kantoor is gevestigd in Lieren (Apeldoorn) en heeft een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. De functie is voor 40 uur per week, maar parttime werken is zeker bespreekbaar. Je ontvangt een salaris overeenkomstig met het niveau van de functie en relevante werkervaring. Verder kun je rekenen op zekerheid (wij zijn op zoek naar iemand die ons team voor de lange termijn komt versterken), een pensioenregeling en gezellige collega’s.

 

Interesse? Wij maken graag kennis met je!

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Cor Rijken via 0575-448430.

Ben je al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? Voor ons is jouw CV en een korte motivatie voldoende. Deze mag je sturen naar Cor Rijken, personeel@cor-rijken.nl. Wij maken graag kennis onder het genot van een kop koffie (thee mag natuurlijk ook).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!