,

verkoopleider / salesmanager

Cor Rijken Verpakkingen BV is op zoek naar een Verkoopleider / Salesmanager

Cor Rijken Verpakkingen BV is een BRCGS gecertificeerde, duurzame verpakkingsproducent en distributeur. Wij maken en verkopen propyleen- en bio-folie zakjes voor de foodbranche. Wij richten ons op middelgrote foodproducenten en foodverwerkers in binnen- en buitenland die wij kwalitatief en voedselveilig maatwerk leveren waarmee zij zich kunnen onderscheiden in hun markt. Tevens leveren wij aan de Nederlandse verpakkingsgroothandel.

Na een herbezinning op onze positie in de markt zijn wij op zoek naar een jonge en ambitieuze fulltime verkoopleider/salesmanager met minstens 5 jaar (sales)werkervaring die mee wil helpen onze nieuwe positionering commercieel handen en voeten te geven. Daarbij is het benoemen, verkennen en openbreken van nieuwe markten in Nederland, België en later Scandinavië zijn of haar belangrijkste taak. De collega die wij zoeken stelt daarvoor doelen, maakt een periodiek salesplan, is zelf actief op het gebied van new business en geeft leiding aan het salesteam. Je rapporteert aan de directeur.

 

DE KANDIDAAT DIE WIJ ZOEKEN HEEFT:

  • een mbo+/hbo-opleiding (richting commerciële economie, verkoopmanagement)
  • minstens 5 jaar ervaring in een commerciële salesomgeving
  • het doorzettingsvermogen om nieuwe markten te ontginnen
  • een rijbewijs BE

Daarnaast is hij of zij een aimabele teamplayer met het vermogen om mensen te motiveren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een dynamische onderneming met een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Je werkt in een toegewijd team van mensen en krijgt de kans om te bewijzen dat je uit bijzonder commercieel hout gesneden bent. Verder ontvang je een uitstekende honorering (deels op basis van resultaten).

 

INTERESSE?
Ben je enthousiast geworden en denk jij dat jij diegene bent die wij zoeken? Stuur dan vóór 15 juni a.s. je motivatie en een uitgebreid CV naar personeel@cor-rijken.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Willem Sangers (bedrijfsleider) via 06-20744515.