Cor Rijken Verpakkingen is niet alleen toonaangevende leverancier maar ook producent van flexibele verpakkingen met als specialisatie verpakkingen gemaakt uit Polypropyleen. Daarnaast kunnen wij allerhande verpakkingsdoeleinden verzorgen, krimpen en warehousing.

Onze mogelijkheden willen wij graag presenteren op de Empack.

Verpakken: Het in- of ompakken van uw artikelen in doosjes, zakjes of omdozen. Het opbouwen en afvullen van displays. Wij verpakken, handmatig en met grote zorg, uw producten zoals u dat wenst.

Deze bedrijfsactiviteiten zijn ondergebracht bij Pakland. Opgericht vanuit het idee dat er meer is dan alleen het uitvoeren van de opdracht van de klant. Wij adviseren u graag op het gebied van verpakkingsmateriaal, displays en transport. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat uw artikelen goed en met uiterste zorgvuldigheid behandeld worden. Dit doen we met een enthousiaste groep medewerkers die een combinatie vormen tussen reguliere krachten en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Cor Rijken Verpakkingen niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Wij nodigen u uit om te komen kijken op onze stand E115!