BRC certificering voor het 17e jaar op rij succesvol behaald

Voor de 17e keer op rij: ons BRCGS certificaat Packaging Materials behaald!

Bij Cor Rijken Verpakkingen B.V. zijn we verheugd om te kunnen melden dat we voor de 17e keer op rij ons BRCGS (British Retail Consortium Global Standards) certificaat hebben behaald in de categorie Packaging Materials Dit certificaat is een wereldwijd erkende norm voor voedselveiligheid, ontwikkeld om de naleving van veiligheids- en kwaliteitsnormen in de hele voedselketen te waarborgen. Het certificeringsproces is streng en omvat grondige audits en beoordelingen om ervoor te zorgen dat bedrijven voldoen aan de uitgebreide criteria op het gebied van hygiëne, traceerbaarheid, risicobeheer en continue verbetering.

 

Onze toewijding aan voedselveiligheid

Het behalen van het BRCGS certificaat, en dit voor de 17e opeenvolgende keer, is een bewijs van onze inzet voor voedselveiligheid. Bij Cor Rijken Verpakkingen B.V. begrijpen we het cruciale belang van het leveren van veilige en hoogwaardige producten aan onze klanten. Ons toegewijde team werkt voortdurend aan het handhaven en verbeteren van onze processen om te voldoen aan de steeds hogere eisen van de klant en voedingsindustrie. Door investeringen en voortdurend trainen van ons personeel, blijven we voorop lopen en zorgen we ervoor dat onze productieprocessen efficiënt en onze producten betrouwbaar zijn.

 

De voordelen voor onze klanten

Het BRCGS certificaat biedt onze klanten de zekerheid dat onze producten voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op de consistentie en veiligheid van onze producten, wat essentieel is in de huidige markt waar voedselveiligheid en transparantie steeds belangrijker worden.

 

Een dankwoord aan ons team

Dit indrukwekkende resultaat was niet mogelijk geweest zonder de toewijding en het harde werk van ons hele team. Hun wil om de hoogste standaarden te handhaven en hun gedrevenheid om kwaliteit te leveren hebben ons in staat gesteld om deze prestatie keer op keer te bereiken. We willen iedereen dan ook bedanken voor hun voortdurende inzet en professionaliteit.

 

Vooruitkijken

Terwijl we dit moment vieren, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We blijven ons inzetten voor het handhaven van de BRCGS normen en zullen blijven streven naar het hoogst haalbare in alles wat we doen.

Tot slot willen we al onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun vertrouwen en ondersteuning. Samen zullen we blijven werken aan een (voedsel)veilige en duurzame toekomst.

 

Voor meer informatie over ons BRCGS certificaat en onze toewijding aan voedselveiligheid, neem gerust contact met ons op. Ons nieuwe certificaat kunt u hier downloaden.

 

Met trost, team Cor Rijken Verpakkingen B.V.