Wat kunnen wij voor u doen?

Op zoek naar een perfecte verpakking voor uw product? Wij sluiten met advies op maat, ontwerp, druk- en orderbegeleiding naadloos aan op uw wensen. Onze specialiteit is het ontwerpen en produceren van zakken met gepersonaliseerde opdruk en het aanbieden van klantgerichte concepten.

Maar naast private label beschikken wij ook over een ruim standaard assortiment. Vanuit Lieren kunnen we diverse artikelen uit voorraad leveren. Met een gemiddelde voorraad van circa 35 miljoen zakken kunnen we inspelen op de vraag naar artikelen met een zeer korte levertijd.
Al onze producten worden onder de condities van BRC opgeslagen en zijn in principe de volgende werkdag leverbaar.

Bekijk onze BROCHURE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

KWALITEIT is bij ons een kernwaarde

Kwaliteit is bij ons een kernwaarde. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en hebben voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn BRC Packaging gecertificeerd en voldoen daarmee aan de normen voor voedselveiligheid en verpakkingen.

Door continu investeren in machines en in ons personeel leveren wij u de hoogste kwaliteit. Wij garanderen u een constante kwaliteit doordat onze machines digitaal zijn gereviseerd waardoor nauwkeurig gewerkt en bijgesteld wordt.

BRC certificering

BRC Packaging certificering is door de British Retail Consortium (BRC) ontwikkeld en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelenindustrie. BRC Packaging and Packaging Materials is ontwikkeld ter bescherming van de consument en om retailers en fabrikanten van verpakkingsmaterialen te helpen bij het voldoen aan hun wettelijke verplichtingen. Naast het verbeteren van productveiligheid helpt de standaard ook om afval, klachten, recalls en geweigerde producten te verminderen.

Het  BRC certificaat toont aan dat onze organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium.

Klik hier om ons BRC-Certificaat te bekijken

PRIVATE LABEL

Er zijn diverse mogelijkheden in type zakken welke wij in elk gewenst formaat kunnen realiseren. Het materiaal kunt u zelf bepalen, evenals de dikte van de folie, eventuele coating, een bedrukking of zelfs een laminaat gecombineerd met bijvoorbeeld papier en alu. Onze machines zijn digitaal gereviseerd waardoor zeer nauwkeurig kan worden gewerkt, bijgesteld en uiteindelijk een constante kwaliteit kan worden gegarandeerd.